Att välja rätt betalleverantör

Att välja rätt betalleverantör

Hitta den bästa betallösningen med Checkoutguiden

Checkoutguiden presenterar en tjänst som gör det möjlig för e-handlare att på ett enkelt och smidigt sätt skräddarsyddalösningar. Få kundunika offerter samt rådgivning kring betalningsalternativ, för e-handel och fysiska butiker.

Idag erbjuder vi tack våra samarbetspartners marknadens vassaste betalningslösningar till små-, medelstora och stora företag. Vårt produktutbud omfattar allt från traditionella betalsätt till avancerade strukturer. Få skräddarsydda lösningar för såväl den lokala e-handlaren till nordiska och globala aktörer.

Hur väljer man den betallösning som faktiskt passar bäst till sin e-handel? Vilka parametrar och faktorer behöver man tänka på och vad måste man ta hänsyn till från ett kundsperspektiv?
Därmed kan det finnas många fallgropar och både tekniska eller ekonomiska aspekter där affärssystem, plattformsstöd samt vilka produkter du säljer som handlare. På grund av den geografiska aspekten på var i världen du har dina kunder befinner sig, som man måste kartlägga och ta hänsyn till vid val av betallösning.

På Checkoutguiden matchar vi era behov som e-handlare mot olika betalleverantörer, för att hitta den bästa lösningen för er och tar ett helhetsgrepp. Med vår hjälp kring hela processen, från kundresan i användarvänlighet, till den tekniska delarna och hjälper dig jämföra olika betallösningar. Vi arbetar med flertalet olika betalleverantörer och ställer alltid dig som e-handlare och er slutkund i fokus.

För mer information kontakta oss på hej@checkoutguiden.se eller via växel: 08-50910490